SVAKA ŽENA O OVOME MAŠTA: Čisti debelo crijevo i topi masne naslage… - Moje Zdravlje

Kada nam se počne približavati ljetna sezona, te odmor i ljetovanje na raznim destinacijama, mi se počenomo brinuti o svom izgledu i masnim naslagama koje su se nakupile tokom zimskog i proljentog perioda.

Svi znamo kako je izuzetno teško skinuti masne naslage na stomaku i bedrima, te je potrebno vremena i vremena, prije nego te dijelove tijela dovedete u savreno stanje.

Tokom noći nše tijelo odmara, od hrane i svakodnevnih aktivnosti koje imamo tokom dana, tako da je najbolje vrijeme da se tokom noći oslobodimo i viška kilograma koji su se vremenom nakupili.

Recept koji ćemo vam napisati, pomoći e vam ubrzati metabolizam, te će vam pomoći spaliti suvišne masne naslage, koje su se nakupile na nezgodnim mjestima.

Nabavite ove namirnice i bacite se na posao:

Peršun
Limun
Jabučni ocat
Cimet
Jedna čajna kašičica meda i đumbira

Priprema:

Stavite sve gore navedene sastojke u jednu posudu i dobro ih izmiješajte, možete čak i mikserom ukoliko želite da vam se smjesa baš dobro ujednači.

Korištenje:

Dobijenu smjesu uzimajte umjesto večere, sat vremena prije nego krenete na počinak. Rezultate ćete osjetiti već nakon sedam dana. Osim što će vam spržiti manse naslage, vaše opće stanje zdravlja će se itekako poboljšati što ćete također vidno osjetiti na sebi.

novi.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!