EVO KAKO NAPRAVITI RUŽMARIN U ALKOHOLU: Kombinacija koja uspješno liječi proširene vene, bolove u mišićima i zglobovima… - Moje Zdravlje

Iznenadit ćete se, nevjerovatna kombinacija…Celulit je nažalost, čest problem, a žene su sklonije tome, čak 90 posto onih starijih od 18 godina imaju celulit. Sastoji se od staničnog otpada, masnoća i vode, a najčešće se pojavljuje na bokovima i bedrima. Dosta podsjeća na narančinu koru.

Najčešći uzroci celulita su masne i prženu hranu, isto i kofein. Brojni doktori prirodnog zdravlja ukazuju na to da se celulit može ukloniti ili smanjiti na jednostavan i prirodan način, pomoću zdravih sastojaka. Jedan od najučinkovitijih anticelulitnih lijekova je ružmarin u alkoholu. Ova nevjerojatna biljka ima brojne zdravstvene prednosti, a taj lijek je vrlo jednostavan za pripremu. Ružmarin raste u vrtovima, šumama, a može se čak uzgajati u loncu kod kuće, ili ga kupiti u najbližem biljnim ljekarnama ili trgovinama zdrave hrane

Ružmarin u alkoholu će vam biti od velike pomoći kod sljedećih zdravstvenih problema:

-Celulit
-Protiv prehlade i gripe
-Bol u vratu
-Modrica
-Problema s cirkulacijom i proširenim venama
-Sprečava gubitak kose
-Bolovi u mišićima, uganuća, bolova u zglobovima,reumatizam
-Ružmarin u alkoholu – Kako možete napraviti?

Potrebni sastojci:

– 1 grančica svježeg ružmarina, lišće i cvijeće, ako je moguće
– Alkohol (medicinski alkohl, ali možete i koristiti rakiju)
– 1 spremnik od stakla (manja boca)

Način pripreme:

Možete koristiti sušeno lišće i cvijeće, ali neće biti isto. Ako je moguće cijeli biljku isjeckajte na manje komadiće i stavite u posudu ili manju staklenu bocu. Prelijte sa alkoholom do vrha. Dobro zatvorite i ostavite 15 dana na tamnom mjestu.

Korištenje:
Nakon toga procijediti i sipati u staklenu posudu, opet držati ga na tamnom mjestu. Ovu dobivenu smjesu od ružmarina bi trebali koristiti za masažu nogu. Najbolje prije spavanja da djeluje tokom noci. A ovdje možete više pročitati od balzamu od ružmarina za kosu.
Napomena:
Nemojte sa ovom smjesom da čistite lice ili je nanosite blizu očiju.

Izvor: prirodnoizdravo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!