TVRDA VAM JE STOLICA, ŠTA DA RADITE: Samo Popijte OVAJ NAPITAK, Smjesa Koja Će Vas Riješiti MUKE! - Moje Zdravlje

Da li ste znali kakve efekte na ljudski organizam ima kombinacija tople vode i meda?

Evo 9 načina da upotrebite mješavinu meda i vode za odlične rezultate koji se tiču zdravlja i izgleda.

 1. Pomaže vam da smršate
  Šećer koji se nalazi u medu je prirodan i predstavlja zdrav izvor kalorija. Ne samo to, već će ova kombinacija umanjiti povećanu želju za slatkišima, piše”Novi”
 2. Poboljšava varenje
  Med i voda mogu regulisati rad sistema za varenje. Antiseptična dejstva meda utiču povoljno na varenje, a kombinacija sa vodom omekšava stolicu.
 3. Ojačava imunitet
  Med ima nevjerovatnu sposobnost neutralisanja bakterija. Naročito se preporučuje organski med koji ima najviše enzima minerala i vitamina koji se bore protiv bakterija. Med je i odličan antioksidant, koji pomaže u borbi protiv slobodnih radikala.
 4. Smanjuje alergije
  Prirodni med iz vašeg podneblja može pomoći organizmu da se navikne na polen. U ovom slučaju voda nije obavezna, ali dodatna hidratacija nikako ne može da škodi.
 5. Podiže energiju
  Ne morate da posežete za kafom da biste se razbudili – promiješajte malo meda u toploj vodi. Ova zdrava kombinacija vam takođe može vratiti polet i energiju.
 6. Umiruje upalu grla i ublažava kašalj
  Sudeći prema preporuci čuvene klinike Mejo, topla voda i med mogu ublažiti iritaciju grla i umiriti kašalj.
 7. Detoksikacija
  Med i voda će pomoći vašem organizmu da se riješi otrova. Dobra probava, na koju takođe utiče med, je zaslužna za detoksikaciju organizma. Još bolje rezultate ćete dobiti ako medu i vodi dodate i limun. Kiselina u limunu utiče pozitivno na funkcije enzima i stimuliše rad jetre.
 8. Umanjuje gasove
  Osjećate se naduto i imate gasove? Pomoć potražite u toploj vodi, medu i limunu.
 9. Poboljšajte zdravlje
  Ne samo da će topla voda i med poboljšati hidrataciju, već će povećati i nivo dobrog holesterola i smanjiti rizik od srčanih oboljenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!