STAVITE 1 ROLNU TOALET PAPIRA U ORMAR: Riješit ćete veliki problem, ko je god probao nije se pokajao - Moje Zdravlje

Sigurno vam se dogodilo da čista odjeća koju ste stavili u orman poslije samo nekoliko dana izgubi svoj miris i počne neprijatno da miriše.

Taj specifičan miris često se javlja zbog neiskorišćenih materijala skrivenih unutra – nenošene odjeće, posteljine, peškira i svega ostalog za čime rijetko posežete. Sve zato što u ormarima nedostaje pravilan protok vazduha i vremenom se pojavljuje uporan problem čak i u najčistijim enterijerima.

Prije nego što ovu metodu smatrate apsurdnom, dajte joj šansu. Stavite rolnu mirisnog toalet papira u orman i imaćete efekat korišćenja osvježivača vazduha, a pritom ćete mnogo uštedeti. Rolnu je najbolje staviti na onu policu (ili fioku) gdje čuvate slabo korišćenu garderobu. Ako vam se ne sviđa miris parfimisanog papira, možete ga napraviti sami. Sve što treba da uradite je da kupite toalet papir bez mirisa i našpricate rolnu eteričnim uljem.

Da biste se trajno riješili problema, ne zaboravite da spreijčite njegovo ponavljanje. U tu svrhu, jednom u nekoliko dana provjetravajte ormare. Najbolje je kombinovati sa provjetravanjem cijelog stana. Izvadite nenošenu odjeću svakih nekoliko mjeseci i properite je.

Zahvaljujući ovom triku vaše stvari će uvijek predivno mirisati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!