Srbin u Beču snimio Danku? Javili se MUP, obitelj, bečka policija i Interpol - Moje Zdravlje

POTRAGA za dvogodišnjom Dankom Ilić, koje nema od utorka u Banjskom polju kod Bora, ušla je u šesti dan. Policija Srbije pretražuje dio Brestovačke rijeke, a helikopterima je nadlijetala šire područje mjesta nestanka male djevojčice. Specijalni timovi pretražili su okolinu kuće, tunel, podzemne kanale i šahte, šume i nisu pronašli nikakve tragove.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13:45, a u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste hlače, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Djevojčica ima smeđu kosu, smeđe oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sustav “Pronađi me”.
AD

Objavljena snimka iz Beča, policija provjerava je li na njoj Danka
Srpski mediji danas su objavili snimku na kojoj je navodno Danka u Beču, snimljena u društvu dvije Rumunjke. Snimku je u Beču napravio srpski državljanin, koji je u mailu srpskoj policiji tvrdio da se “dijete otimalo i vikalo” prije nego što je počeo snimati.

Policija provjerava je li na snimci zaista ona. Snimku je pogledao i komentirao Dankin pradjed, kazavši kako “ne vjeruje dok je ne vidi svojim očima”. Dodao je kako misli da je oteta jer sama nije mogla daleko otići.

MUP Srbije uputio je apel Srbima u Beču da obavijeste policiju ako vide nestalu djevojčicu, a bečka policija je objavila da je pokrenula istragu. Potragu za Dankom raspisao je i Interpol.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!