SIN RIJEŠIO DA IZNENADI SAMOHRANU MAMU I KUPI JOJ KOLA! Radio je OVO svaki dan, a onda učinio NEVJEROVATAN potez: Ona je preponosna! - Moje Zdravlje

Vilijam Preston (13) iz Nevade dugo je štedeo novac kako bi svojoj samohranoj majci kupio automobil i pomogao joj kada je mislila da stvari ne mogu da budu gore.

Vilijam živi sa samohranom majkom, bratom i sestrom, a kako piše NBC majka se mučila jer nije imala automobil. Stoga je dečak odlučio nešto preduzeti po tom pitanju.

Kada nije bio u školi, ili radio domaće zadatke, ovaj divni dečak zarađivao je koji dolar više tako što je kosio dvorišta komšijama. Uštedeo je nešto novca, a na ovu sjajnu ideju je došao kada je na Jutjubu video kako neka druga deca, puno starija od njega priređuju iznenađenje svojim roditeljima kupujući im auto.

Na početku je mislio da neće uspeti u svojoj nameri, a onda je jednog dana u oglasima našao beli Chevrolet Metro koji nije bio jako skup. Međutim, i dalje mu je nedostajalo nešto novca.

Koliko je jako želeo da iznenadi svoju majku govori sledeći potez koji je povukao. Naime, vlasnici automobila je ponudio svoj X-box kao zamenu.

  • Auto je bio stvarno jeftin i pitao sam vlasnicu bi li mogao da ponudim svoj X-box, ili da nešto učinim kako bi mi uračunala u cenu. Ona je najprije odbila, a onda se predomislila i pristala – ispričao je Vilijam novinarima.

Nakon razgovora s vlasnicom automobila je saopštio mami dobre vesti. Nije mu poverovala, pa je otišla kod žene koja je prodavala auto i uverila se u njegovu priču.

  • Bio je umoran od toga da me gleda kako stalno plačem. U teškim trenucima za mene uskočio je moj sin. Svi prolaze kroz teške životne trenutke, ali uvek se može dogoditi nešto dobro u svakoj situaciji sve dok se borite – ispričala je Vilijamova majka Kristal Preston za “NBC-2” i dodala:
  • Izgubila sam se, vrištala sam od sreće. Koliko znate trinaestogodišnjaka da majci kupe automobil? Ja ne znam ni jednog, niti sam ikada čula za takav slučaj. Ne mogu opisati osećaje. Ne postoje reči kojima bih objasnila koliko sam
  • ponosna.

(Kurir.rs)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!