REŽE KAŠALJ KAO NOŽ: Ovaj prirodni antibiotik čisti jetru, odličan za liječenje bronhitisa i angine (RECEPT) - Moje Zdravlje

Ovaj prirodni antibiotik ublažava bronhitis, a glavni sastojak lijeka je med i bijeli luk.

Taj glupi i dodsadni kasalj, jos dosadniji ako je suhi. A jos ako nam je napao nase pilice (djecu), nema toga sto necemo pokusat samo da im pomognemo.

Luk je snažan antioksidans, koji je zdraviji što mu je miris jači. Osim što je antioksidans, luk je bogat vitaminom C, hranjivim vlaknima, vitaminom B6, folatima i manganom, a djeluje i kao antibiotik. Crveni luk i med je idealna kombinacija i služi kao prirodni lijek za mnogobrojne zdravstvene probleme.

Ako redovno konzumirate med, ubrzo će te osjetiti sve njegove pozitivne učinke za vaše zdravlje. Med je jedna od najboljih prirodnih namirnica koja posjeduje brojna ljekovita i nutritivna svojstva, te se od davnina koristi u liječenju zdravstvenih tegoba.

Ovaj recept mi je “ispod ruke” dala jedna djecja ljecnica kod koje smo bili na prvoj pomoci sa nasim sincicem … njemu pomaze, pa da podijelim i sa vama.

Potrebno vam je:

1 narandža
1 režanj češnjaka
10 g đumbira
1 žličica meda

Oni koji su alergični na neki od ovih sastojaka, lijek ne smiju ga koristiti.Djeca do 2 godine, trudnice i dojilje trebaju se posavjetovati s liječnikom prije upotrebe. Priprema u videu ispod:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!