CVIJEĆE VAM NIKADA NEĆE UVENUTI I NEĆE IMATI ŽUTE LISTOVE: Pomiješajte ova 3 sastojka i pospite po biljci, DESIT ĆE SE ČUDO! - Moje Zdravlje

Ako je vaše cvijeće beživotno, listovi opadaju ili su požutjeli? Ovo je vaš sretan dan, jer vam donosimo recept za preparat koji će sigurno vratiti vaše biljke u život.

Potrebno je:

– jedna kora od banane

– kašika mljevene kafe

– ljuska od jednog jajeta

Priprema:

Sastojke ubacite u blender i prelijte jednom litrom vode. Sve dobro izmiksajte. Dobijenu smjesu kašikom pospite po biljci. Rezultati će vas zasigurno oduševiti.

Zašto moj spathiphyllum ne cvjeta?
Najčešći razlog zašto Spathiphyllum ne cvijet je nedostatak jakog svjetla. Spathiphyllum obično cvjetaju u proljeće i trebaju jaku, neizravnu sunčevu svjetlost za stvaranje cvijeća. Iako Spathiphyllum može preživjeti u mračnim sobama, neće cvjetati na mjestima s lošim osvjetljenjem ili stalnom hladom.

Kako natjerati biljku Spathiphyllum da cvjeta?
Potaknite a Spathiphyllum cvjetati dajući mu puno neizravne svjetlosti i prikladno zalijevati. Pomoći Spathiphyllum proizvodite cvijeće, premjestite ga na svjetlije mjesto ako ne cvjeta. Pazite da dobije jaku svjetlost može vam pomoći da ne procvate Spathiphyllum cvjetati više puta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!