CVEKLA I ŠARGAREPA DIŽU “IZ MRTVIH”: Pravi se za svega dva minuta, a rezultati krvne slike biće zapanjujući… - Moje Zdravlje

Recept za krvnu sliku…

Već decenijama se ovaj sok preporučuje ljudima koji se bore sa različitim bolestima, jer vraća energiju, diže imunitet i poboljšava krvnu sliku.

Pravi se veoma jednostavno, a jedina mana mu je što nije baš pretjerano ukusan. Ali rezultati su toliko dobri da vrijedi svakog gutljaja!

Riječ je o soku od cvekle i šargarepe, a ako vam je muka pri samoj pomisli na kombinaciju ove dvije namirnice u tečnom stanju, niste jedini.

Naime, već decenijama se ovaj sok preporučuje ljudima, jer se savršeno bori protiv svih posljedica različitih vrsta bolesti.

Iako svi kažu da je groznog ukusa, niko nije prestao da ga pije jer su rezultati fantastični.

Zato kažu da bukvalno diže “iz mrtvih” – i nije namijenjen samo onima koji imaju zdravstvenih problema!

Ukoliko se osjećate premoreno, nemate energije i depresivni ste, možda je baš ovaj bućkuriš ono što vam je potrebno. Sprema se veoma jednostavno.

Potrebno je:

– 1 kg cvekle

– 1 limun

– pola kilograma šargarepe

– 3 pomorandže

– 3 jabuke

– 1 kilogram meda

Priprema:

Sve sastojke jednostavno očistite i ubacite u blender. Dobićete sok crvenkaste boje, koji zatim možete da raspodijelite po flašama (ili teglama, jer bi idealno bilo da ne stoji u plastici) i da čuvate u frižideru.

Primjena:

Sok daje najbolje rezultate ako se pije ujutru, na prazan stomak i to svega pola čaše.

Ukoliko budete pili ovaj sok svakodnevno, već za deset dana ćete osjetiti nevjerovatnu promjenu po pitanju energije ali i raspoloženja. Zapušite nos i – živjeli! Budite zdravi!!

Izvor: 24sata

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!