ČUVENI ISCJELJITELJ TVRDI DA JE OVAJ NAPITAK JAČI OD SMRTI: Ako želite dug i zdrav život, koristite ovu mješavinu – Prirodna Medicina - Moje Zdravlje

Ako želite živjeti bezbrižno, daleko od smrti, trebali bi piti ovakvu mješavinu tri puta dnevno, po jednu žlicu mjesec dana. Možete je uzimati i u etapama, dva puta godišnje po mjesec dana svakodnevno, na proljeće, recimo, i na jesen.

Vitalij Ostrovski, poznati ruski iscjelitelj tvrdi da postoji kombinacija prirodnih lijekova s kojima možemo živjeti jako dugo. Kombinacija je mnogo, a jedna od najmoćnijih je, kaže – đumbir i crni kumin.

To je “lijek od smrti” i on je jednostavan, kao što je i samo održavanje života vrlo jednostavno.

– Ako ste rođeni u prirodnim uvjetima – priroda će vas održavati i liječiti. Ako ste rođeni u kemijskim uvjetima – održavat će vas i liječiti kemija – kaže Vitalij Ostrovski.

Da biste napravili ovaj sok, potrebno vam je da se ispune elementarni uvjeti. Prvi, ulje od crnog kumina mora biti sa svim mikroelementima. Dakle, savjetuje Ostrovski, kada od naših arapskih susjeda kupujemo ovo ulje, trebali bi naći ono koje ima talog. To će biti dovoljan znak da nije procijeđeno u potpunosti i lišeno mikroelemenata. Naravno, mora biti hladno cijeđeno.

– Ulje koje je rafinirano je neupotrebljivo, jer je u njemu ubijeno sve što je bilo živo. Ono ulje koje jeftino kupujemo (suncokretovo) je smrt za nas. Pa da, mnogo nas ima i ako nas smanje – bit će manje gužve u autobusu i metrou – sarkastično kaže Ostrovski.

Kako se uzima?
Ako želite živjeti bezbrižno, daleko od smrti, trebali bi piti ovakvu mješavinu tri puta dnevno, po jednu žlicu mjesec dana.

Možete je uzimati i u etapama, dva puta godišnje po mjesec dana svakodnevno, na proljeće, recimo i na jesen.

Kako se priprema?
Đumbir treba biti organski. Ove dvije prirodne stvari se sjedine. Đumbir se izriba pa procijedi i pomiješa se u istom odnosu s uljem od crnog kumina.

Ako želite živjeti “vječno” – onda pijte cijelo vrijeme svakodnevno.

Zašto je ovaj napitak jači od smrti?
Vitalij Ostrovski odgovara:

– Zato što on drži zdravim i u pripravnosti žučni mjehur, a ako je žučni mjehur zdrav, sve je zdravo. Nema nijedne bolesti i nema karcinoma. Crijeva se svakodnevno s ovim napitkom čiste od raznih parazita i organizam je zdrav i sposoban da dugo traje.

Kako uklanja sijede?
On nije moćan samo za unutrašnji red i zdravlje. Kada se hoćete riješiti sijedih, Ostrovski kaže da bi trebalo trljati kožu glave uz dlaku i niz dlaku po 500 puta.

– To je stari kineski recept koji sam čuo od mojih budističkih prijatelja – kaže on.

Prava kombinacija
Svoje savjete za zdravlje Vitalij Ostrovski nikada ne nameće. Uvijek kaže da on radi tako i da to njemu godi, a mi sami pokušajmo i nađimo pravu kombinaciju za nas.

Đumbir ima moć da utječe na folikule dlake, a crni kumin pospješuje rast i ubija štetne mikroorganizme.

Ako ste već napravili ovaj moćni sok, onda ga upotrebite i za masažu nosa, izvana po licu, djelomično i unutra, u nozdrvama.

– Tako ćete očistiti od nametljivaca vaš nos i prvi dio sistema za disanje, gdje je udar nepoželjnih gostiju najjači – kaže Ostrovski.

Poslije toga, nos bi iznutra trebalo namazati s malo ulja od matičnjaka i vazelina. Ako to redovno radite – nikada nećete “fasovati” virus, gripu ili druge neprijatelje koje ulaze u naš “svemir” kroz nos.

– Sami odlučite što je najbolje za vas. Ja vam prenosim samo što meni godi. Pokušajte i vi – i budite hrabri i nikoga se ne bojte. Nikog, jer je strah najveći naš neprijatelj – poručuje Ostrovski.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!