BIJELI LUK I MED SU NAJJAČI PRIRODNI SPOJ: Sedam dana jedite najzdraviji prirodni lijek i preporodite vas organizam uz ovaj recept - Moje Zdravlje

Bijeli luk nije samo nezaobilazan sastojak svake kuhinje, već je i jedan od najmoćnijih lijekova za liječenje raznih bolesti. Većina korisnih sastojaka iz belog luka dolaze od alicina koji je njegov aktivan sastojak i koji reguliše holesterol, krvni pritisak i kardiovaskularni sistem u celini.

Beli luk se može korisiti za lečenje gastrointestinalnog trakta, respiratornog sistema i gljivičnih oboljenja.

Smatra se da beli luk uspešno leči i artritis, kao i rak.

Nutricionisti smatraju da se beli luk mora jesti sirov kako bismo od njega imali koristi. Kako biste se izlečili ili osnažili jedući beli luk, napravite od njega lek koji je prijatan za degustaciju.

Evo šta se dešava sa našim telom, ako svaki dan jedemo beli luk!

Ako pomešate beli luk i med, pa ovu smesu budete konzumirali 7 dana, znatno ćete poboljšati svoje zdravlje i suzbiti razvoj bolesti:

  1. Beli luk i med na prazan želudac poboljšavaju cirkulaciju krvi (sprečava trombozu i proširene vene).
  2. Reguliše krvni pritisak
  3. Uravnotežava nivo lošeg holesterola u krvi (beli luk provereno čisti krv)
  4. Smanjuje upalne procese (poboljšava zdravlje kod artritisa, zadržavanja tečnosti u organizmu i leči bolesti mišića).
  5. Jača imuni sistem (štiti od virusa i bakterija).
  6. Bori se protiv kašlja (Ako je kašalj uzrokovan bakterijama ili virusom, nema ništa bolje od meda i belog luka. Ovo će brzo smanjiti iritaciju grla, stimulišući oslobađanje sluzi).
  7. Ubrzava oporavak od gripe i prehlade.

Potrebno je: 335 grama meda (domaćeg); 10 čena belog luka; 1 staklena tegla sa poklopcem.Da napomenemo da med i luk nisu ipak zamjena za pravi lijek od vaseg osobnog doktora.

Priprema: Beli luk očistiti pa iseckati sitno. Sipati med u staklenu posudu i prebaciti tamo beli luk. Poklopiti odgovarajućim poklopcem i čuvati 1 nedelju na tamnom mestu. Nakon sedam dana dobićete prirodni lek koji je jedan od najzdravijih lekova na svetu.

Uzima se po 1 kašika dnevno, ujutru na prazan stomak.

Sirup se može razblažiti toplom vodom. Lek se uzima 7 dana bez prekida, pa se dve nedelje pravi pauza i onda se još jedna nedelja konzumira ovaj lek.

Teglu čuvajte na sobnoj temperaturi, prenosi Stil

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!