BESPLATNO KOD PRIVATNOG DOKTORA,DA DOBRO STE ČULI: Većina građana ne zna za mogućnost BESPLATNIH privatnih pregleda - Moje Zdravlje

Sa overenom zdravstvenom knjižicom svaki građanin Srbije i Bosne i Hercegovine može da ode na specijalističke i dijagnostičke preglede u redovne ordinacije. Ako u roku od 30 dana ne stignu na red kod lekara u državnoj ustanovi, pregled mogu da obave u privatnoj praksi, bez dodatnih troškova.

Jedan od najvećih problema na koje se pacijenti žale je zakazivanje specijalističkih pregleda po nekoliko meseci unapred.

U nastavku teksta saznajte kako da odete BESPLATNO na pregled u privatnu ordinaciju.

Ono što većina građana Srbije ne zna je da postoji državna uredba da, ukoliko u roku od mesec dana ne obavite specijalistički pregled imate pravo da se pregledate u privatnoj zdravstvenoj ustanovi. Ta ustanova koja nije obavila pregled u roku od mesec dana mora da REFUNDIRA novac.

Tako je moguće, na primer, zakazati magnetnu rezonancu. Sve što treba je da odete u Klinički centar i ako vam kažu da ne mogu da vam zakažu snimanje u roku od mesec dana, tražite da vam izdaju potvrdu koju potom nosite u privatnu praksu. Račun vam u tom slučaju refundira upravo Klinički centar. Ovo se ne odnosi samo na one usluge kod kojih postoje liste čekanja, kao što je ugradnja kuka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!